Boban Marjanović i Nikola Jokić ne prestaju da oduševljavaju u NBA ligi

KOŠARKA  
Boban Marjanović i Nikola Jokić ne prestaju da oduševljavaju u NBA ligi

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Kakav učinak! Od 7 pokušaja svih 7 postignutih koševa iz igre. Odsustvo Tima Dankana zbog povrede, nije se puno osetilo. Naš sjajni Bobinator iskoristio je svojih „5 minuta“ na najbolji mogući način – postigao je 17 poena uz 4 skoka.
„Bobinator“ je dao svoj doprinos u pobedi San Antonio Sparsa nad Minesotom sa 101:95 i tako pokazao da je spreman da pruža svoje najbolje partije. Momak koji vredno trenira, uči od najboljih, strpljiv je i svaki minut proveden na parketu uspešno opravdava. Nijednom nije promašio iz igre i time „pokrio“ nešto slabiji učinak Oldridža (6 poena).

Za Bobana Marjanovića svi kažu da je mnogo napredovao u NBA ligi. Fizičke predispozicije ovog momka su nešto na šta se dao veliki akcenat, pa je na tome najviše i radio kako bi ušao u ritam koji zahteva ova najjača liga. Takođe, Bobi ima jako zapažen šuto sa linije slobodnih bacanja a i sa linije od 7 metara.
Džef Mekdonald, novinar San Antonio Ekspres – njuza, bio je zapanjen kada je prisustvovao jednom treningu. Jedan od najboljih evroligaških igrača nanizao je tri trojke u stilu najboljih plejmejkera, što je zabeleženo kamerama:

Svi se nadamo da ćemo Bobija i dalje gledati u sve boljem izdanju. Pogledajte učinak našeg gorostasnog centra:

Nikola Jokić je pružio još jednu solidnu partiju sa sa 10 poena i sedam skokova za 22 i po minuta na parketu. Na žalost njegova ekipa Denvera je izgubila od Klivlenda sa 93:87.

Pogledajte njegov učinak:

Momci samo napred!

BRAVO! SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Boban Marjanović i Nikola Jokić ne prestaju da oduševljavaju u NBA ligi"

  1. Pingback: Bjelica se budi, Bobi standardno dobar | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login