Bjelica se budi, Bobi standardno dobar

KOŠARKA  
Bjelica se budi, Bobi standardno dobar

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Nemanja Bjelica je uspeo da zaboravi na povredu i polako ulazi u ritam koji je imao na početku svoje prve sezone u NBA ligi. Za 20 minuta, koliko je proveo na terenu, uspeo je da ubeleži 5 poena i da ostvari 3 asistencije i 2 skoka. Kada se pogleda minutaža i učinak to ne deluje zadovoljavajuće, ali znajući da je naš sjajni momak bio povređen onda to već biva značajan uspeh. Kada se tome doda da je prethodnih nekoliko utakmica dobijao veoma skromne minute na terenu, ova utakmica je za njega došla kao pravo uhodavanje. Na žalost, njegova ekipa je izgubila utakmicu jer još uvek traga za pravim timom, pa Nemanji preostaje velika borba da sašuva svoje mesto. Minesota je poražena od Filadelfije, najlošije plasirane ekipe u ligi, sa 109:99.

Boban Marjanović – da li on postaje nova zvezda NBA lige to ćemo videti u narednim mesecima. Za sad sve ide po planu, dobija veću minuzažu od „ludog Srbina“ i svoje dragocene minute u najja;oj ligi sveta, koristi na najbolji mogući način. „Bobinator“ je, u pobedi svog tima protiv Milvokija, učestvovao sa 3 skoka, 2 asistencije, jednu osvojenu loptu i jedno atraktivno zakucavanje, za svega 5 minuta koliko je proveo na terenu. Na poluvremenu ove utakmice San Antonio Sparsi su svoje navijače iznenadili kratkim intervjuom sa Bobijem. Naš gorostas od 222cm izjavio je „da i dalje živi svoj san“. Svaku šansu koja mu se ukaže, on je koristi maksimalno i to je jedan od rayloga zbog čega ga svi vole.

Takođe, vredi napomenuti da je na poslednjim utakmicama briljirao, a veoma zapažen rezultat imao je protiv Minesote kada je sa šutom 7 od 7 za 14 minuta uspeo da zadivi i najbolje igrače NBA lige.

Interesantnu stvar juče su napravili navijači San Antonio Sparsa. Oni su na Twiter nalogu napisali Vučiću da žele da ih Predsednik Vlade podrži i glasa za Bobana Marjanovića:

a dobili su, možda za većinu, neočekivan odgovor:

Svi rezultati odigranih mečeva:

Milvoki – San Antonio 98:123
Filadelfija – Minesota 109:99
Oklahoma siti – Sakramento 104:116
Portland – Memfis 78:91
Juta – Hjuston 91:93
Golden Stejt – Šarlot 111:101
Bruklin – Boston 94:103
Klivlend – Toronto 122:100
Detroit – Orlando 115:89
Majami – Indijana 103:100



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login