„Srpski ekspres“ tutnji po Madridu. Nova pobeda Novaka Đokovića i plasman u četvrtfinale

TENIS  
„Srpski ekspres“ tutnji po Madridu. Nova pobeda Novaka Đokovića i plasman u četvrtfinale

SJAJNE VESTI IZ MADRIDA

Sjajni Novak Đoković je maestralnom igrom takoreći „oduvao“ Roberta Bautistu Aguta. Za samo sat vremena i 8 minuta Novak je pobedio 17. igrača sveta rezultatom 2:0 (6:2 i 6:1). Svetski broj 1 je bio više nego ubedljiv u ovom meču, a rezultat govori koliko je Nole bio nadmoćan u ovoj pobedi. Ovo je nova pobeda u njihovim međusobnim duelima, gde Nole vodi sa 4:0.

Nole je bio ubedljiv u ovom meču, a već posle 13 odigranih poena u petom gemu bilo je jasno da će Nole ovaj set dobiti. Uzeo je 2 brejka veoma lagano, a na svoj servis završio set rezultatom 6:2. Naredni set je bio još ubedljiviji jer je protivniku prepustio samo 1 gem. Naš teniser je prikazao i sjajnu završnicu kada je sa nekoliko vinera završio meč u velikom stilu. U ovom okršaju Nole je osvojio 1 as, nije imao dvostrukih servis grešaka (u prošlom meču sa Bornom imao ih je čak 4). U direktnim poenima odnos je bio 25-11, dok su neiznuđene greške bile 11-15.

Pogledajte detalje iz meča:

U četvrtfinalu masters turnira u Madridu, naš teniser će se sastati sa boljim iz meča Miloš Raonić i Žo-Vilfred Conga. Nole protiv Conge vodi sa 15-6, dok je od Raonića bio bolji u svih 6 međusobnih susreta.

Četvrtfinalni dueli su na programu u petak i to na terenima teniskog kompleksa „Caja Magica“.

NAPRED NOLE!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login