Prvi let iz Niša za Dortmund 20. avgusta

AVIOPREVOZ  
Prvi let iz Niša za Dortmund 20. avgusta

SJAJNE VESTI IZ NIŠA

“Wizz Air” će iz Niša za Dormund leteti utorkom i subotom, a prvi let je zakazan za subotu, 20. avgust. Osim Malmea u Švedskoj i Bazela u Francuskoj, ovo je treći evropski grad sa kojim je Niš, preko ovog avio prevoznika, povezan avio – linijama.

Najpoznatiji mađarski niskotarifni avio prevoznik “Wizz Air”, odlučio se da iz Niša za Dortmund ipak ima samo dva leta nedeljno umesto tri, kako su ranije najvaljivali.
Odluku su doneli prateći rezultate svojih avio linija, smatrajući da bi jedna linija više mogla da poveća cenu karte, što nije u interesu putnika.

Prvi let iz Niša za Dortmund

Prvi avion za Dortmund će sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” poleteti u subotu, 20. avgusta, u 11 sati i 40 minuta, a karte se već nalaze u prodaji . Kako se može videti na sajtu kompanije “Wizz Air”, karta za taj datum u jednom pravcu košta 14.999 dinara.

U Nišu se do kraja godine očekuje i dolazak niskotarifne engleske kompanije “Ryanair”, koja je najavila letove prema Bratislavi, Berlinu, Minhenu, Dizeldorfu, Milanu i Ajndhovenu. Za sada se zna da će prvi avion iz Niša za Bratislavu poleteti 31.oktobra, što je najavila ambasadorka Slovačke prilikom nedavne posete našem gradu.

U saradnji sa NIŠKIM VESTIMA ovaj članak je prenesen u celosti bez izmene.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login