Bobi Marjanović sjajno debitovao u NBA ligi

KOŠARKA  
Bobi Marjanović sjajno debitovao u NBA ligi

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Za samo 4 minuta koliko mu je, trener ekipe San Antonio Sparsa Greg Popovič, ukazao poverenje na terenu, Boban Marjanović je uspeo da postigne 6 poena i ostvari 5 skokova. Za ovako kratko vreme postići ovaj učinak je veoma dobro, što su svi navijači, a čak i saigrači, ispratili ovacijama.
San Antonio Sparsi su veoma ubedljivo pobedili Bruklin Netse rezultatom 102:75.

Greg Popovič je prvo obezbedio da njegova ekipa bude na pragu pobede, pa je nakon toga u igru uveo, već sada čuvenog, „Bobinatora“. Na snimku ispod moći ćete da vidite sve poteze koje je Bobi napravio na utakmici.

U prethodnoj utakmici nije imao priliku da pokaže svoje umeće jer je trener Greg Popovič veoma oprezan i očigledno želi da ga u igru uvodi postepeno, na najbolji mogući način. Nadamo se da će se u sledećoj utakmici Bobiju pružiti šansa da dobije veću minutažu i tako pokaže svoje kvalitete.

Mišljenja smo da će Bobi Marjanović uskoro pokazati svoju pravu snagu i umeće u najboljoj ligi na svetu, a samim tim i konkurisati za najboljeg igrača svih vremena sa naših prostora. Bobi ima sjajne predispozicije da bude bolji čak i od legende Vlade Divca. Za taj poduhvat trebaće dosta rada, odricanja i truda, a sve to moći ćemo da vidimo u narednih par meseci ili godina.

Kako je izgledao prvi nastup Marjanovića u NBA ligi možete videti na priloženom snimku:

SAMO HRABO! NAPRED BOBI!
SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Bobi Marjanović sjajno debitovao u NBA ligi"

  1. Pingback: Bjelica, Jokić i Bobinator pružaju dobre igre u svojim klubovima u NBA ligi | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login